Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Kokkonst
  • » Matlagning och hantering kött
  • » Tillagning kött
Gravad älgfilé

Fotograf/bild: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Marinera, grava, rimma kött }

skriv ut Marinera, grava, rimma kött } Skriv ut dryck

19 st recept

Grupper inom
Marinera, grava, rimma kött }:

Så marineras kött

Så gravas kött }

Så saltas, rimmas kött ¤

Pågående arbete, text ej klar.

 

Läs mer

Om inläggning, marinering, macerering ¤

Om salta, sockra, syra, grava, möra

Om torkning, rökning

Film: Smoking ribs (revbensspjäll)

Lägg in en kommentar.
Antal kommentarer: 0 Visa Dölj

Innehållsförteckning

  • Tillagning kött
  • Om animalier }
  • Om kött
  • Begrepp kötträtter
  • Om tillagning kött
  • Så kokas, bräseras kött
  • Så ugnslagas kött #
  • Så pannsteks kött }
  • Så grillas kött
  • Så röks kött }
  • Så friteras kött }
  • Så torkas kött, torkat kött
  • Marinera, grava, rimma kött }
  • Så skär man upp kött }
  • Om tillagningstid kött }

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner